Toronto Raptors har allerede vundet mange spil i 2019 NBA finalerne mod Golden State Warriors. Raptorsne lykkedes at hænge på for at vinde 109-104 til selv finalen kl. 1-1 på søndag aften. Raptorsne har brug for Marc Gasol for at være aggressive, og de skal holde deres tillid efter alle de smukke nba trøjer. Og de bliver nødt til at oversætte denne oplevelse til handling i Game 3 på vejen i Oracle.

Raptors førte med 10 minutter til at gå i første halvdel om søndag aften Game 2. De havde seks omsætninger i løbet af syv minutter. For krigerne var det en nat med savnede muligheder, da alle nogle af sine kritiske spillere har været fraværende eller hæmmet. Raptors gik 9-til-31 på åbne og brede åbninger, kun 29 procent i aften. Men det vil være en stolt hukommelse for Toronto, der lavede sine første NBA-finaler og tog et spil fra disse krigere.

Raptors er vant til at hoppe tilbage fra modgang. De har vundet et vejspil i alle tre playoffserier hidtil. Ikke alle spillere kan sætte deres Toronto Raptors trøjer op. Warriors skader kunne give Toronto et åndedræt, mens Raptors har deres egen skadebrus. Lowry og OG Anunoby kan sandsynligvis ikke deltage i følgende kamp. Spil 3 er onsdag, mens spil 4 er fredag.