Der afholdes en parade til ære for Golden State Warriors som storslåede marshaler i centrum af San Jose denne uge. Paraden starter kl. 10 og en festival går i gang ved middagstid. Golden State Warriors trøjer bæres på det tidspunkt. R & B-sanger Macy Gray vil også være med. I mellemtiden starter en fest virkelig lørdag med en kl. 16.00. med det formål at fejre det transseksuelle samfund. En anden fest afholdes 6. september.

Klay Thompson er ude, indtil All Star-pausen i 2020. Spilleren led en revet ACL i Game 6 sidste sæson. Dette vil være enormt for Thompson, da han har brug for ti måneder til en fuld bedring. Warriors har allerede underskrevet Thompson for et fire år. Steph Curry har været en All-Star seks år i træk. For nylig blev Curry rangeret som nr. 31-spiller i NBA, men tænkte ofte lavere end forventet. Nogle mener, at rangeringen antyder, at Curry er i slutningen af ​​sin karriere.

Shaun Livingston blev håbet om at vende tilbage til Warriors på et senere tidspunkt, men ikke være spilleren. Det menes, at han kunne fortsætte sin karriere med franchisen. Han bar nba trøjer og vandt tre mesterskaber med Warriors i alt. Hvad mere er, Golden State Warriors åbner Warriors Hooptopia med Candytopia. Warriors Hooptopia sigter mod at tilbyde den legende og interaktive oplevelse for fans.