Toronto Raptors står over for Houston Rockets med en sejr og et tab. Marc Gasol så solid ud i kampene med tre stjæle og seks rebounds. Norman Powell bar nba trøjer og førte Raptors med 22 point og Pascal Siakam tilføjede 16. Deres fornærmelse og forsvar var ikke gode til det andet spil. Nu er det tid for Raptors at begynde at virkelig forberede sig til den almindelige sæson. De tager Chicago Bulls på søndag.

Da præ-sæsonen stadig er i de tidlige faser, skal Toronto Raptors forbedre sig selv i tide. Marc Gasol vil ikke spille mod Chicago Bulls. I mellemtiden håber Nick Nurse at se Kyle Lowry vil bringe sine Toronto Raptors trøjer tilbage og spille mod Chicago, men har stadig brug for at overveje hans bedringstilstand. Det vil være en lang sæson for de unge. De er nødt til at forblive sunde og fortsat være temmelig gode.

Faktisk har de fleste Toronto-spillere plads til at forbedre sig. Marc Gasol kunne have skudt mere, men han mangler aggression. Selvom han ved, hvad han skal gøre, og hvor han skal være, ville det være mere nyttigt for ham og holdet, hvis han prøver at skyde mere. OG Anunoby var Raptors bedste forsvarer, men er stadig begrænset. På trods af at han scorede så meget, kunne Norman Powell ikke give meget andet. Han skal være mere end det uden at prøve at gøre for meget.