I begyndelsen af ​​2019-20 sæsonen var Los Angeles Lakers et af de få hold, der satte deres chips på indersiden. Et år senere betalte denne beslutning sig, og Lakers tog deres 17. mesterskab hjem. På dette tidspunkt er der gået 12 måneder siden konkurrencens start, hvilket er en hidtil uset tidsperiode. I sidste ende vandt Los Angeles Lakers det 74. sæsonmesterskab. Dette er et øjeblik, der er værd at fryse: LeBron James i Billige NBA Trøjer nr. 23 vandt det fjerde mesterskab. Mere historisk er denne sejr allerede hans tredje hold, der vinder mesterskabet.

Selv efter suspensionsperioden på grund af epidemien opretholdt Lakers stadig deres superkampeffektivitet efter omkampen. Efter at have kommet ind i slutspillet begyndte Lakers at vise deres opførsel. Spillerne havde deres trøjer på og besejrede Portland Trail Blazers, Houston Rockets og Denver Nuggets for at nå finalen. I finalen, overfor den mørke hest Miami Heat, kontrollerede Lakers også støt situationen og endelig besejrede deres modstandere 4-2 og vandt mesterskabet.

LeBron og Anthony Davis har ydet store bidrag til holdet. Som en erfaren basketball-IQ-veteran er LeBron meget god til at kontrollere banen og hjælper holdet med at opretholde føringen indtil slutningen. Anthony Davis i nr. 3-Los Angeles Lakers Trøjer er holdets offensive pil, og Rondo, som holdets anden kerne med boldbesiddelse, spillede også en meget vigtig rolle.

Lakers hovedtræner Frank Vogel talte om de vanskeligheder, hans hold har overvundet på vej til mesterskabet i et interview for nylig. Spillerne er under meget pres. De har ikke deres familieselskab, eller de enkelte spillere skal stå over for forskellige pres, der ikke kan løses. Dette er en af ​​vores største udfordringer. Imidlertid er alle spillere, der deltog i omkampen iført trøjer og vedvarer med at træne spillet. Lakers 'erfaring og talent hjalp Vogels hold med at koncentrere sig og fuldføre deres opgaver efter omkampen. Lakers i 2020 har fortsat til slutningen.