NBA-sæsonen 2021-22 blev skudt i gang tirsdag aften, og det var Milwaukee Bucks, der kom med sæsonens første sejr i en dominerende 127-104-opvisning over Kevin Durant, James Harden og Brooklyn Nets. Før kampen fik spillerne i Bucks i NBA Trøjer overrakt deres 2020-21 NBA-mesterskabsringe og afslørede deres mesterskabsbanner.

I Antetokounmpos første kamp, siden han scorede 50 point i en titelgivende sejr i NBA-finalen i Game 6 over Phoenix Suns, var han iført Milwaukee Bucks Trøjer og havde 32 point, 14 rebounds og syv assists for at føre Bucks til en sejr over Brooklyn Nets.

Da der var 7:14 tilbage af quarteret, satte Giannis Antetokounmpo fastbreak slam dunk alle i NBA Trøjer i en absolut frenzy. Den græske freak ville eksplodere for 13 point i den første periode, hvor han lavede en flot 5 ud af 12 fra gulvet. Khris Middleton hæftede sig på yderligere 20 point og ni rebounds, mens Grayson Allen tilføjede 10 point, seks assists og fire rebounds for at hjælpe med at overvinde tabet af Jrue Holiday i anden halvleg.

Selv om Nets' defensiv kæmpede i hele kampen, skød de godt og sluttede med 44,0 procent fra banen og 53,1 procent fra tre. Fra åbningstippet til slutsignalet kontrollerede Milwaukee alt i denne kamp. Før anden halvleg blev det annonceret, at Jrue Holiday ville tage Milwaukee Bucks Trøjer af og ikke vende tilbage til kamp på grund af en skade i højre hæl. På trods af de mærkelige opstillinger var Milwaukee stadig i stand til at skabe sig en tocifret føring.