Charlotte Hornets overlevede Orlando Magic onsdag aften for at vinde deres fjerde kamp i sæsonen, 120-111. Sæsonens eneste tab kom i overtiden mod Boston mandag aften.

På trods af at de havde bedre dybde og offensivt spil, var det ikke gnidningsfrit for Hornets, de var bagud tocifret i det meste af åbningskvarteret.

Miles Bridges i NBA Trøjer scorede 31 point og snuppede 6 rebounds, mens de ramte 5-af-10 fra downtown, Jalen McDaniels og Cody Martin tilsammen for 28 point fra bænken. Gordon Hayward sluttede med 24 point, 5 rebounds, 5 assists, 2 steals og 1 blokering. Ball, der bar Charlotte Hornets Trøjer og kom ind i spillet med et gennemsnit på 22,8 point pr. kamp, ​​scorede syv på 3-til-14-skydning. Han havde også seks rebounds og tre assists.

Et par treere fra Jalen McDaniels og yderligere tre fra LaMelo Ball, der i NBA Trøjer gav Hornets en føring på fire point, og fra det øjeblik af kiggede Charlotte sig aldrig tilbage. Hornets skød 52% for kampen, lavede 14 af 30 3-pointere (47%) og havde en 40-33 kant i rebounds, anført af Plumlees 10.

Hornets tvang syv omsætninger alene i det sidste kvartal og kvalte Orlando i Amway Center i Orlando. Deres fans i Charlotte Hornets Trøjer jublede for deres sejr på sidelinjen. Miles Bridges markerede tredje gang i de sidste fire kampe, at han har opnået mindst 30 point. Hornets træner James Borrego sagde om Bridges: ''Han er et meget selvsikkert barn, og du kan bare mærke hans vilje til at lede os til at vinde kampe.''