Miami Heat spillede deres anden kamp på forsæsonen i aftes. De endte med at tage en 113-106 sejr med hjem over Houston Rockets og forbedrede til 2-0 i forsæsonen.

Houston gravede et stort hul i første halvleg. Fra omsætning til dårligt frikastskydning kunne Heat's spillere i NBA Trøjer drage fordel og spille i deres tempo, og de første tre kvarter spillede præcis, hvordan Heat-spillet planlagde det. da Heat, et hold, der betragter sig selv som en udfordrer, blev seriøst i andet kvartal og byggede et forspring, som Rockets ikke ville overvinde. De kan se godt ud igen, da en tredje streng kommer ind i spillet.

Lowrys dominerende første halvleg med 10 assists, fem rebounds, fire stjæle og to assists drev i det væsentlige sit hold til endnu en stor føring i forsæsonen, da han bar Miami Heat Trøjer og arbejdede sin magi. Herro sluttede kampen med 24 point, ni rebounds og tre assists. Han fungerede som den primære bold-handler for Heat i store dele af spillet og udmærkede sig i den rolle. De er et godt hold og vil klare sig godt, så længe Kyle Lowry i NBA Trøjer ikke falder gennem en kløft til midten af ​​jorden. Heat lavede nok spil til at overleve hjemmeholdet-blandt andet takket være Omer Yurtseven og Dru Smith, der hver scorede otte fjerde kvartalpoint-til at forbedre sig til 2-0 i forsæsonen. Dette er den type spil, som de fleste fans i Miami Heat Trøjer ønskede at se fra Heat.