Golden State Warriors sammensatte deres mest komplette holdpræstation i sæsonen onsdag aften og slog Charlotte Hornets 114-92 for at forbedre sig til 6-1.

Jordan Poole i NBA Trøjer havde sin bedste kamp i sæsonen, med 31 point på 11-til-21-skydning (inklusive 7-til-16 fra dyb), 4 steals og en game-high +28. Mens Curry rystede en langsom start for at tilføje 15 point på 6-til-15-skud, 3 af 11 på 3'ere, ni assists og otte rebounds.

Miles Bridges scorede 32 point, men det kunne ikke dække over en dårlig anden halvleg fra Charlotte Hornets som hold, da de tabte til Golden State Warriors.

Gary Payton II i Golden State Warriors Trøjerscorede 14 point fra bænken og modtog en opløftende ovation, da han forlod kampen sent, og reservekollegaen Damion Lee havde 15 point, efter at han missede lørdagens sejr mod Oklahoma City med en forslået højre skulder.

Tingene startede langsomt for Warriors. Halvvejs gennem det første kvarter havde de kun otte point. Hornets kæmpede med Warriors-forsvaret hele kampen. Players of Warriors i NBA Trøjer gjorde et godt stykke arbejde med at holde dem ude af malingen på den halve bane. De genererede kun 40 point i anden halvleg og spillede aldrig med noget offensivt flow.

Jordan Poole og Gary Payton II vil med rette få hovedparten af ​​overskrifterne, men næsten alle i Golden State Warriors Trøjer bidrog. Warriors er vært for Pelicans fredag ​​aften efter at have vundet 14 af de sidste 16 mod New Orleans hjemme i serien og 27 af 32 i alt.